Vinyl og Sofienbergparken

Vinyl og Sofienbergparken

Det er sommer og snart ferie. Og hva er ikke bedre enn å henge i Oslo og selge litt vinyl. Så jeg pakker sykkel og trekker ut i gatene denne sommeren. Er det noe du ønsker, men orker ikke kjøpe via denne siden så si ifra så tar jeg med i sykkel og så kan vi treffes.

Vi selger også nå Blomster av plastikk for 50,- da Norsk Råkk er ute på konserter igjen.

Hilsen

Marchus

vinyl@fylleangstrecords.com

Previous Article
Next Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>